Boka resa/Resevillkor
Resan presenteras av SvD accent. Du bokar och betalar din resa direkt hos oss på Snow Lion Insight Tours. Vi sköter alla flyg- och hotellbokningar och lämnar föreskrivna resegarantier. Flyget bokar vi genom Täby Resebyrå och har du speciella önskemål om att flyga från en annan ort eller att stanna längre i Indien så ska du vända dig till Täby Resebyrå på group@tabyresebyra.se eller telefon 08-768 07 55. Prata gärna med Francisco Leon.

Totalpris: 35 900 kronor
I priset ingår flyg med Finnair ToT Delhi och inrikesflyg med SpiceJet, alla transporter, boende i dubbelrum med hög standard på Dharamsalas bästa hotell och på klostret, alla aktiviteter enligt vårt unika program och samtliga måltider på utvalda restauranger, dricks och alla guider. Vi stödjer också två tibetanska lokala projekt.

Vi är två reseledare med från Sverige, varav en är tibetan, samt lokala experter och guider på alla aktiviteter.

Enkelrum går att få mot ett tillägg på 2800 kronor.

Ingår inte i priset: alkohol och egna utgifter.

För bokningsförfrågan
Maila till info@snowlion.se
(Vi var tidigare föreningen Närmare Tibet)

Kunduppgifter
Resan arrangeras i samarbete med SvD accent som kommer att ta del av kunduppgifter. SvD behandlar personuppgifter med datastöd för administration av kundförhållandet, men även för analys, marknadsföring och information om SvD:s egna varor och tjänster. SvD använder och respekterar de sk ”nix-tjänster” som finns avseende marknadsföring. SvD sparar kundinformation i 18 månader efter köp. Kredit- och betalkortsupplysningar lagras inte. När ni som kund beställer en resa anses ni ha godkänt dessa villkor. Som kund kan ni också kontakta SvD och begära att personuppgifterna inte får användas för marknadsföringsändamål. 

Betalningsvillkor
Grupp: 13–16 personer.
​Handpenning: 8000 kronor inom 14 dagar från bokning till Bankgiro 5214-6875 i Handelsbanken. Återbetalas ej.
Slutbetalning 1 december. Anledningen till detta är att vi måste söka individuella tillstånd för gruppen 3 månader i förväg för att bo på klostret.

Flyg Finnair
Avgång Stockholm Arlanda 24 mars
Mellanlandning i Helsingfors 24 mars
Avgång Helsingfors 24 mars
Ankomst Delhi nästa dag 25 mars
Avgång Delhi till Dharamsala (SpiceJet) 25 mars
Ankomst Dharamsala 25 mars

Avgång Delhi 6 april
Mellanlandning i Helsingfors 6 april
Avgång Helsingfors 6 april
Ankomst Stockholm Arlanda 6 april

Resplanen kan ändras pga väder och andra lokala förhållanden under resan.  

Försäkringar
Kontrollera att du har en privat reseförsäkring och vad den omfattar. Extraförsäkring får du genom betalning av resa med de flesta kortföretagen. Kontakta ditt försäkringsbolag för information och rådgivning. 

Kontakta oss på Snow Lion Insight Tours för alla frågor om programmets innehåll info@snowlion.se